Bjørn Melheim.
Bjørn Melheim.

Konstituert adm. direktør blir adm. direktør

Bjørn Melheim (46), konstituert adm. direktør og økonomidirektør i Cramo AS, er ansatt som administrerende direktør for Cramo AS.

Publisert Sist oppdatert

Melheim startet i Cramo AS i april 2013 som økonomidirektør, og han ble i begynnelsen av januar i år konstituert som adm. direktør i selskapet.

Han er utdannet siviløkonom fra BI og statsautorisert revisor fra NHH. Han har ledererfaring fra økonomidirektørstillinger i blant annet Telenor og ISS.

- Bjørn har, i en utfordrende tid, gjort en meget god jobb i denne perioden, og har vist seg som en utmerket leder som evner å ta vår norske utleievirksomhet til neste nivå, sier Göran Carlson, styreformann i Cramo AS.

Cramo leier ut maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor. Cramo i Norge har i dag 28 avdelinger og 230 ansatte. Selskapet er ISO sertifisert innenfor kvalitet og miljø (9001/14001).

- Det er en spennende utfordring å få lov til å lede Cramo i Norge, og jeg gleder meg til å utvikle og forsterke Cramos posisjon som en av de ledende utleieaktørene. Videre ser jeg frem til å implementere vår nye strategi, Shape and Share, som vil gjøre oss enda mer fremoverlente og kundeorienterte, sammen med dyktige medarbeidere over hele landet, sier Melheim.