Det blir fest for lastebilsjåfører i Øynebråtens grustak i 2017.

Det blir truckers-fest på Gardermoen

Det blir convoy, fest, grilling av hele dyr og bryllup - blant annet. Og Truckers Night 2017 er gratis - sponset av utstillere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Like etter at avlysningen av Transportmessa 2017 ble offentliggjort, sendte Vidar Melleby, regionssjef i Norge for Nordic Truckcenter AS og som nå representerer DAF i Norge, følgende budskap per e-post:

- Blås i det som ødelegger transportmessa og se i stedet frem til 2019-utgaven! Men lag en skikkelig truckers-fest i år for sjåførene som følger messene trofast, og la oss som skulle deltatt på messa sponse gildet økonomisk mot en liten stand i trailerparkeringen og muligheter for prøvekjøring av bilene våre. Det har vi råd til vi som selger lastebiler. Derimot har vi ikke råd til å miste norske sjåfører så kjør i vei og gjør stas på dem.

Øvrige utstillere som var påmeldt 2017-messa, er også forelagt tilbud om stand mot støtte til Truckers Night, men først og fremst er dette en sjåførhappening og med begrenset med plass til utstillere, skriver sjef for Transportmessa, Bjørn Magnussen, i en pressemelding.

Griller hele dyr

- Arrangementmessig tyr vi til mest mulig dugnadsånd for å få Truckers Night gjennomført. Deler av mannskapet fra Norsk Dragracing Gardermoen, som har vært vårt trofaste messecrew siden 2009, stiller selvfølgelig opp uten kostnad. Kjenner vi sjåførstanden rett, ja så henter vi trolig inn litt hjelp derfra også. For målsetningen er at sjåførene som skal gjøres stas på skal slippe å betale så mye som en eneste krone denne helgen. Det blir grilling av hele dyr fredag og lørdag kveld, samt sjåførfrokost i et stort telt lørdag og søndag morgen – la oss si formiddag, sier Magnussen.

Convoy-en til Gardermoen arrangeres i velkjent stil av «convoybossene» Sandem & Ulven via Facebook-gruppen «Convoy til transportmessa».

Brødrene Helge og Olav Øynebråten låner bort grustaket gratis til Truckers Night. Magnussen lover i pressemeldingen at det skal settes opp skyss til dusjanlegg fra grustaket.

Bryllup «truckerstyle»

Et par som fant hverandre under 2015-messa skal gifte seg under Truckers Night 2017.

- Den nydelige bruden heter Majken Hundhammer mens den staute brudgommen heter Lars-Owe Bratland. Og drar ikke alle sjåførkollegene i hornet til morran så spår vi muligheten for et nytt sjåfør-emne sterkt til stede, sier Magnussen.

Mer info frem til arrangementet vil bli å finne på Facebook-gruppen «Convoy til transportmessa».

Powered by Labrador CMS