Ansatte i Dalen Betong.
Ansatte i Dalen Betong.

Kjøper blandeverk og kjøretøy

Sandnes & Jærbetong AS utvider markedet med blandeverk på Jørpeland i Rogaland.

Publisert Sist oppdatert

Med virkning fra 1. desember 2016, har Sandnes & Jærbetong inngått avtale med Dalen Betong AS om kjøp og overtakelse av betongblandeverk og kjøretøyer ved anlegget på Jørpeland.

Dette innebærer at Sandnes & Jærbetong overtar og viderefører driften med betongproduksjon på Jørpeland, og de ansatte vil bli overført til sin nye eier.

- Vi kan dermed tilby våre produkter til et utvidet marked i Ryfylke, i tillegg til avdelingene på Nærbø og i Sandnes, sier daglig leder Tor Magne Kvia.

Han ser svært positivt på mulighetene og utviklingen i bygg- og anleggsmarkedet i Ryfylke. Den forestående åpningen av Ryfast vil gjøre området attraktivt for nyetableringer for industri, og som boligområde for Stavanger-regionen.

Sandnes & Jærbetong er produsent og leverandør av ferdigbetong, betongpeler og veirekkverk. Selskapet tilbyr også Recon-blokker, prefabrikkerte betongdekker (Bubbledeck og Plattendekk) samt Jersey-blokker, skiltfundamenter og en rekke spesialprodukter. Selskapet eies av Ølen Betong 51 % og Risa/ Stangeland (49 %).