Hyundai og CNH samarbeider om minigravere

Hyundai Heavy Industries (HHI) og CNH Industrial inngår strategisk allianse om minigravere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Selskapene har inngått en tiårs-avtale med mulighet for forlengelse, der CNH Industrial skal selge fire modeller produsert av HHI og ti modeller som skal bygges på lisens fra det asiatiske selskapet. Alle modellene er minigravere.

Hyundai regner med å doble salget av kompakte gravemaskiner de neste ti årene på grunn av avtalen. De første maskinene som produseres som en del av den nye avtalen, kommer på markedet tidlig i 2017.

Selskapene skal også samarbeide om å utvikle nye modeller og oppgradere de eksisterende modellene.

- Vi har merket oss at den globale etterspørselen etter minigravemaskiner har vært mer stabil enn etterspørslen etter større anleggsmaskiner. Vi regner med at etterspørselen fortsetter å vokse i årene som kommer, sier daglig leder S. G. Rhee i HHIs anleggsutstyr-divisjon, i en pressemelding.

- På grunn av denne trenden har vi konkludert med at en allianse med CNH Industrial, med sine mange merkevarer innen bygg og anlegg, vil være en vinn-vinn-situasjon for begge selskaper.

Adm. direktør for Hyundai Heavy Industries i Europa, J.C. Jung ser store muligheter i små maskiner:

- Denne strategiske alliansen vil gi en større produktbredde for kompaktmaskiner: Nye modeller skal utvikles og dagens modeller skal oppgraderes med flere funksjoner. Hyundai-forhandlere i Europa vil kunne tilby bedre løsninger for kundene med økt salg som resultat, sier han.

Powered by Labrador CMS