Ny HMF-servicebil på plass i Bergens-området.
Ny HMF-servicebil på plass i Bergens-området.

HMF-satsing i Bergen

Kranprodusenten HMF øker tilstedeværelsen i Bergen med HMF Norges nye mobile servicekonsept i byen.

Publisert Sist oppdatert

I kjølevannet av veksten HMF har hatt i Norge de siste årene, samt HMFs mål om å sikre sine kunder «den beste servicen» har HMF nå i egen regi etablert seg i Bergen med et eget servicekonsept. Dette opplyses det i en pressemelding fra HMF Norge.

- Vi har ansatt servicetekniker og investert i servicebil. Bilen er innredet med noe av det fremste og beste verktøyet som er å få til slike biler. Det kan nevnes blant annet gass, luftkompressor, sveiseaggregat og verktøy for å presse hydraulikkslanger. Alt er montert på tromler slik at det er lett å komme til. Godt lys og varme er også gode forutsetninger for å kunne utøve en best mulig jobb for kundene våre, sier daglig leder Annbjørn Vasdal i HMF Norge.

Datasøk

Ved å innføre et mobilt servicekonsept er målet å kunne hjelpe kunder der de er.

Dette være seg der de arbeider eller på deres lokasjoner.

Martin Hauge er mannen som skal betjene HMF-kundene i Bergens-området.
Martin Hauge er mannen som skal betjene HMF-kundene i Bergens-området.

- Kranene våre er høyteknologiske og vi ser at utviklingen går mot at en stor grad av behovet er knyttet opp mot feilsøking og brukertilpasninger via dataverktøy, samt skifte av enklere komponenter. Dette, samt at vi også planlegger å kunne gjøre servicer og årlige kontroller på lokasjon, bidrar til at vi i større grad enn tidligere kan lykkes med et mobilt servicekonsept, sier Vasdal.

Serviceteknikker Hauge

Martin Hauge fra Bergen har vært ansatt i HMF siden juni. Han har både jobbet på kranfabrikken i Danmark samt arbeidet sammen med serviceteknikere ved det norske hovedkontoret ved Minnesund.

HMF opplyser i meldingen at Hauge er nå meget godt forberedt og gleder seg til å gå i gang med jobben i Bergen med sin nye HMF-servicebil.