Marie Lantz er ny administrerende direktør for de nordiske landene i Tyrolit.
Marie Lantz er ny administrerende direktør for de nordiske landene i Tyrolit.

Ny Norden-leder

Tyrolit har ny administrerende direktør for de nordiske landene.

Publisert Sist oppdatert

Den 15. august tiltrådte Marie Lantz (42) stillingen som ny administrerende direktør i Tyrolit. Hun blir ansvarlig for Sverige, Norge, Danmark og Finland, og får dessuten ansvar for økonomi og administrasjon i Estland. Marie etterfølger Niklas Andersson.

Lantz er utdannet siviløkonom og har jobbet som økonomisjef og finansdirektør i flere internasjonale selskaper innen ulike bransjer. Hun har erfaring fra tjeneste- og IT-sektoren, men også fra produksjonsselskaper innen medisinsk teknologi i Silex Microsystems AB og legemidler i Swedish Orphan Biovitrum AB.

Nå sist kommer Lantz fra Intertrust, et stort internasjonalt konsulentfirma med hovedkontor i Nederland, der hun var finansdirektør og ansvarlig for økonomi og finans i de nordiske landene.

- Jeg er veldig glad for å bli tiltrodd jobben med å lede Tyrolit på det nordiske markedet, og ser frem til å styrke selskapet ytterligere. Jeg vil konsentrere meg om lønnsomheten, men også om å gjøre varemerket mer synlig ute i markedene, sier hun.

Tyrolit er en av verdens største produsenter av verktøy for sliping, kapping, saging, boring og dressing samt en leverandør av verktøy og maskiner.