Utleiesjef Kjetil Friestad i Risa Service AS (t.v.) og distriktssjef Tor Anders Skjæveland i Volvo Maskin med avtale på MEFA i Stavanger.
Utleiesjef Kjetil Friestad i Risa Service AS (t.v.) og distriktssjef Tor Anders Skjæveland i Volvo Maskin med avtale på MEFA i Stavanger.

Mega-avtale på MEFA

STAVANGER/OPPEGÅRD (AT.no): Risa Service AS skrev avtale med Volvo Maskin om kjøp av 18 nye maskiner på første dag av MEFA-utstillingen i Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Risa Service er et nytt selskap i Risa-konsernet og står for innkjøp, utleie og service av maskinene til den store Rogaland-entreprenøren. Selskapet var operativt fra 4. januar i år. Volvo Maskin og Risa-konsernet har en rekke tidligere inngått store avtaler om maskinkjøp.

Nytt segment

- Dette blir den første storhandelen vi inngår med Volvo Maskin etter at Risa Service ble etablert, sier utleiesjef Kjetil Friestad i Risa Service AS.

- Dette er en særdeles positiv utvikling av et velfungerende samarbeid, sier distriktssjef Tor Anders Skjæveland i Volvo Maskin.

Han er ekstra godt fornøyd med at maskinpakken inneholder så mye komprimeringsutstyr og kompaktmaskiner.

- Volvo satser tungt på «komprimering og kompakt», og vi er særdeles fornøyd med å få et viktig fotfeste i Rogaland i dette maskinsegmentet, sier han.

- Vi har ikke så mye erfaring med Volvo fra tidligere på komprimeringsutstyr, men vi ble overbevist om at også disse maskinene er bra og ikke minst konkurransedyktige, sier Friestad.

Ni valser

Det er hele ni valser i avtalen selskapene. Disse er fem DD25B anleggsvalser, tre SD135B anleggsvalser og én SD75 anleggsvals.

I tillegg skal det leveres fem L35GT kompakte hjullastere. De fire siste maskinene er i grommere kaliber, A40G rammestyrte dumpere. Første maskinoverlevering skjer allerede 1. juni.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS