Kjøper over 800 gravemaskiner

Cramo velger kompakte gravemaskiner fra Yanmar i 2016 og 2017.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Yanmar Construction Equipment Europe og Cramo PLC har inngått en toårsavtale for innkjøp av kompakte gravemaskiner i Europa.

Avtalen mellom produsenten av kompakte anleggsmaskiner og utleieselskapet Cramo gjelder innkjøp av 800-1000 hydrauliske kompakte gravemaskiner.

Testperiode

Cramo har gjort dette valget etter flere måneder med tester av produsentens produkter.

- Det er alltid en utfordring å finne og velge en partner som passer til Cramo-konsernets utviklingsstrategi. Yanmar har allerede vært leverandør til oss i noen år, men med denne avtalen føler vi oss trygge på at vi kan tilby våre kunder enda bedre kvalitet på våre produkter og tjenester, sier Klāvs Otisons.

Otisons er CE Product Area og Sourcing Manager ved Cramo Group Fleet Management.

Hos Yanmar er også stemningen god etter at den nye avtalen kom på plass.

- Vi er svært godt fornøyd med dette valget som kommer til å bidra til Cramos utvikling i Europa. Denne avgjørelsen styrker oss i vår strategi der vi fokuserer på totale eierkostnader (TCO), sier Jean-Marc Reynaud, direktør for Yanmar Construction Equipment Europe.

Yanmar og Cramo

Yanmar Construction Equipment Europe produserer og distribuerer et komplett utvalg av kompakt hydraulisk utstyr for anleggsvirksomhet, offentlig arbeid og planering. Firmaet, som har hovedkontor i Frankrike, har salgsvirksomhet i mer enn 37 land i Europa, og tilbyr en global serviceløsning (reservedeler, finansiering og tilbehør).

Cramo er ett av Europas største utleiefirmaer som spesialiserer seg på utleie av anleggsmaskiner, utstyr og utleierelaterte tjenester samt utleie av flyttbare lokaler. Cramo har virksomhet i femten land, og totalt 330 depoter. Konsernet har totalt rundt 2500 ansatte, og hadde en total omsetning på 652 mill. euro i 2014.

Powered by Labrador CMS