To glade prisvinnere fra AS Autoservice i Førde, fra venstre: Per-Atle Hallerud og Per Seljeseth, som ble kåret til Årets Iveco-forhandler i Norge 2016.
To glade prisvinnere fra AS Autoservice i Førde, fra venstre: Per-Atle Hallerud og Per Seljeseth, som ble kåret til Årets Iveco-forhandler i Norge 2016.

Kåret til Årets forhandler

Autoservice i Førde gikk til topps.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I forbindelse med Iveco Norge AS’ årlige kick-off i København ble det delt ut flere utmerkelser. AS Autoservice i Førde ble utpekt til «Årets forhandler».

AS Autoservice har salg av Iveco og kan tilby full service på Ivecos modellprogram, fra 3,5 til 16 tonns totaltvekt.

- AS Autoservice har levert jevnt over gode resultater I flere år. I 2015 hadde de 120% måloppnåelse på Daily varebiler og 100% måloppnåelse på Eurocargo lastebiler. Markedsandelen på Daily kom opp i hele 22% og på Eurocargo imponerende 43%. AS Autoservice er kjent for sin gode og seriøse kundebehandling, noe vi lenge har sett resultatene av, nå også i 2015, opplyser Iveco Norge i en pressemelding.

- AS Autoservice er alt i alt en veldrevet, seriøs og god bilforretning hvor kundene føler seg velkomne og hvor de får god service. As Autoservice er derfor, etter juryens mening, en verdig vinner av tittelen «Årets forhandler 2015», heter det videre.

Deleier Per Seljeseth og teknisk leder Per-Atle Hallerud var på plass i København og ble både glade og stolte over utmerkelsen:

- Dette tar vi som en anerkjennelse for at vi er på rett vei og som en inspirasjon til å kunne gjøre det enda bedre fremover. Vi setter stor pris på utmerkelsen og synes det er hyggelig at den jobben vi gjør, blir lagt merke til både i og utenfor organisasjonen, sier en smilende Per Seljeseth.

Følgende utmerkelser ble delt ut av Iveco Norge A/S:

Årets selger – Daily: Leif Erik Nilssen, Iveco Norge

Årets selger – Eurocargo: Kenneth Saghaug, Maskin & Autoservice AS i Stavanger

Årets selger – Stralis: Per Magne Knarvik, Bilsalg Kokstad AS i Bergen

Årets Gazelle: Bernt Strand, Iveco Oslo

Årets forhandler: A/S Autoservice i Førde

Powered by Labrador CMS