Fra venstre: Ford Ranger, Nisan NP300 og Mitsubishi L200.
Fra venstre: Ford Ranger, Nisan NP300 og Mitsubishi L200.

Årets beste pick-up

Tirsdag kveld annonseres vinneren av International Pick-up Award 2016 i Lyon, Frankrike.

Publisert Sist oppdatert

Prisutdelingen finner sted i Lyons Handelskammer i forbindelse med messen Solutrans 2015.

De tre kandidatene er Ford Ranger, Mitsubishi L200 og Nissan NP300 Navara.

Les våre tester av bilene fra i høst:

Ford Ranger: Første prøvekjøring av nye Ford RangerFord har gjort det meget sterkt innenfor lette nyttekjøretøy de siste årene. Ranger vant internasjonal Pick-up Award sist den ble delt ut. Det blir interessant å se hvordan faceliften blir tatt i mot av markedet.
Mitsubishi L200: Solid arbeidshestMitsubishi L200 er en av arbeidshestene blant de kjørte pick-up-ene. Den er et vanlig syn rundt på anleggsområder, et yrkesområde som sammen med gårdbrukere utgjør de største kundegruppene i Europa.
Nissan NP300 Navara: Helt ny NissanDen tredje og siste kandidaten til årets utdeling av International Pick-up Award er Nissan NP300 Navara.

Det er tredje gangen denne prisen deles ut og har på kort tid etablert seg som en meget prestisjefylt pris å motta for produsentene.

Her er kandidatene til Truck of the Year Kandidatene til Van of the Year

Les også:


 

I forkant av avstemningen ble alle kandidatene samlet i Norge slik at jurymedlemmene fikk anledning til å prøvekjøre bilene både på landevei, lukket bane og under offroadkjøring. Det er juryformann Jarlath Sweeney fra Irland som vil dele ut prisen til en av de tre kandidatene.

Juryen består av 15 medlemmer fra like mange europeiske land. Norsk medlem i juryen er Torbjørn Eriksen fra tidsskriftene Anlegg&Transport og Moderne Transport.

AT.no har nylig testet ti rene pickuper for det norske markedet.

Les den fullstendige testen her: Tidenes pick-up-lineVi har samlet alle pick-up-er som er til salgs i Norge til dyst, og testet samtlige.