Anlegg&Transports italienske samarbeidsmagasin, Tuttotrasporti, mener den nye MAN-varebilen vil se omtrent slik ut. Bildet er basert på den nye VW Crafteren.

MAN med varebil

Neste år lanserer MAN i samarbeid med Volkswagen en ny varebil.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

MAN Truck & Bus utvider sin allerede omfattende produktportefølje med introduksjonen av en stor varebil. Dermed kan MAN levere nyttekjøretøy fra 3 tonn og helt opp til de største lastebiler, opplyser selskapet i en pressmelding.

Den nye varebilmodellen får betegnelsen MAN TGE. Den er utviklet i samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og vil bli produsert sammen med den teknisk like Volkswagen Crafter i en ny fabrikk beliggende i Wrzesnia, Polen.

MAN TGE introduseres under nyttekjøretøyutstillingen IAA 2016 og levering starter i løpet av 2017.

- Den nye MAN TGE varebilen er posisjonert under vår lette lastebil TGL, dermed beveger vi oss inn på et nytt forretningsområde. Mange av våre kunder med lastebiler i flåten har også behov for varebiler, dermed blir MAN TGE et naturlig og smart supplement til vårt eksisterende produktsortiment, sier Joachim Drees, CEO MAN Truck & Bus.

- Vi kjenner våre kunders behov og de bransjer de opererer i. Vi kan dermed tilby biler og påbygg som passer inn i deres virksomhet. Den profesjonelle servicen og vårt omfattende tilbud av tjenester, godt kjent fra vår lastebilvirksomhet, vil sette standarden i dette segmentet til glede for både eksisterende og nye kunder, fortsetter Drees.

Enn så lenge finnes det ingen offisielle bilder eller tegninger av hvordan den nye varebilen vil se ut, men trolig blir det noe a la dette:

 

Anlegg&Transports italienske samarbeidsmagasin, Tuttotrasporti, mener den nye MAN-varebilen vil se omtrent slik ut. Bildet er basert på den nye VW Crafteren.
Powered by Labrador CMS