Anleggarbeidet har stått stille siden kontrakten med Åge Haverstad AS ble hevet. Her fra Totenvika Skole.

Seks vil bygge på Toten

Byggearbeidene på fylkesvei 33 stanset opp da Statens vegvesen sparket Åge Haverstad AS. Nå begynner snart arbeidene igjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Seks entreprenører leverte tilbud på videre bygging av fylkesveg 33 mellom Langlsetta og Totenvika. Det er ventet at ny entreprenør er på plass i desember og arbeidene i gang på nyåret.

Opprinnelig var det Åge Haverstad som hadde denne kontrakten, men Statens vegvesen hevet kontrakten etter store uenigheter. Les mer om det her.

Det er Isachsen Entreprenør som har levert det laveste tilbudet.

Følgende entreprenører har levert tilbud:

  • Isachsen Entreprenør AS            127.357.376, 45
  • Brødrene Gudbrandsen AS        143.597.503, 27
  • Anlegg Øst Entreprenør AS       168.065.903,82
  • Huser Entreprenør AS                   130.626.621,57
  • Park og Anlegg AS                         143.814.031,20
  • Romerike Maskin AS                     139.101.749,00

Tilbudene skal i tiden fremover gjennom en intern behandling i Statens vegvesen før kontrakt kan inngås. Det er ventet at anleggsarbeidene vil starte tidlig på nyåret. Byggearbeidene mellom Langslette og Totenvika i Østre Toten kommune er ventet å være ferdig i løpet av sommeren 2017.

- Det skal bli godt å få entreprenør på plass og komme i gang utbedringen av vegen igjen. Arbeidene med vann og avløp går nå bra, og når ny entreprenør starter på de resterende arbeidene så er vi forsinket men på skinner igjen, sier byggeleder i Statens vegvesen, Andreas Rønningen.

- Oppland fylkeskommunen er glad for at utbedringsarbeidet på fylkesvegen snart er i gang igjen, og at det nå blir en bedre og sikrere fylkesveg for trafikantene, sier Anita B. Moshagen i Oppland fylkeskommune.

Powered by Labrador CMS