CNH blant verdens beste

Bærekraftindeksen Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) har utpekt CNH Industrial som ett av verdens mest bærekraftige selskaper. Det skjer for femte år på rad.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

CNH Industrial består av noen av verdens mest kjente selskaper innenfor produksjon til anleggs-, landbruks- og transportbransjen:

Case IH, New Holland Agriculture og Steyr for traktorer og landbruksmaskiner; Case og New Holland Construction for anleggsmaskiner; Iveco for nyttekjøretøy; Iveco Bus og Heuliez Bus for rute- og turbusser; Iveco Astra for anleggskjøretøy; Magirus for brannbiler; Iveco Defence Vehicles for militærbiler og kjøretøy for sivilforsvaret og beredskap; samt FPT Industrial for motorer og transmisjoner.

2015-vurderingen resulterte i en score på 91/100 for CNH Industrial, sammenlignet med et gjennomsnitt på 52/100 for deltagende selskaper innenfor kategorien for maskiner og elektrisk utstyr. Alle selskaper valgt ut for vurdering i indeksene evalueres av spesialister fra RobecoSAM.

DJSI World og DJSI Europe indekser er blant de mest prestisjefylte bærekraftorienterte aksjeindekser. Oppføring i disse indeksene er begrenset til selskaper som er vurdert som eksemplariske når det gjelder økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige resultater.

Ved evalueringsprosessen til DJSI World ble 90 selskaper invitert til å delta i kategorien for maskiner og elektrisk utstyr. Bare 10 av disse tilfredsstilte kravene for å komme inn på indeksen. I DJSI Europe indeksen ble 32 invitert til å delta, men bare åtte kom gjennom nåløyet.

Powered by Labrador CMS