Det er Kversøy Maskins steinproduksjon i Skipavik som nå overtas av Feiring Bruk.

Kjøper deler av Kversøy Maskin

Feiring Bruk har kjøpt steinproduksjonsdelen til Kversøy Maskin.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Feiring Bruk overtar steinproduksjonen i Skipavik 1. september - både drift og mannskap.

- En forutsetning for salget var at de lokale arbeidsplassene ble videreført. Derfor er jeg veldig godt fornøyd med at nettopp Feiring Bruk nå kjøper kunseverket vårt. Vi har hatt ett tett og godt samarbeid i et år og jeg er helt sikker på at både bedriften og folkene våre kommer til å fortsette på en svært god måte, sier Frode Kversøy som er daglig leder og gründer av Kversøy Maskin.

Alle de seks fast ansatte som i dag jobber for Kversøy Maskin får tilbud til å fortsette som ansatte hos Feiring Bruk. I tillegg overtar Feiring Bruk alt produksjonsutstyr som i dag benyttes av Kversøy Maskin i forbindelse med knuseverket.

Frode Kversøy har solgt ut steinknusedelen av Kversøy Maskin i Skipavika Næringspark. -Dette sikrer oss en mer rasjonell drift med fokus på entrepenørvirksomhet, sier han.

- Kjøpet gir oss en mer rasjonell drift. Vi har i dag åtte mann i arbeid og med folkene vi nå overtar får vi en mer stødig drift, sier Edvard Skjervum, driftsleder for mobilknusedelen til Feiring Bruk.

- Alle som tidligere har vært ansatt i Kversøy Maskin sin steinkunse-avdeling får tilbud om fast ansettelse hos oss med tilsvarende arbeidsavtale som de har i dag.

Kversøy Maskin omsatte for 41 millioner kroner i 2014 og hadde 22 årsverk knyttet til bedriften. Kversøy Maskin fortsetter arbeidet i Skipavik med sprengningsarbeid for Feiring Bruk.

Feiring Bruk, som i 2014 omsatte for rundt en halv milliard kroner.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS