Emil Brevik får nå enda en maskin å styre. Både Hitachi-graveren bak ham og den nye Landmann PTS 4.1-grillen blir under hans kontroll.
Emil Brevik får nå enda en maskin å styre. Både Hitachi-graveren bak ham og den nye Landmann PTS 4.1-grillen blir under hans kontroll.

Maskinfører blir grillkonge

AT.no-leser vant grill og utstyr fra Landmann for 10.000 kroner. Du har også fortsatt mulighet til å vinne drømmegrillen.

Publisert Sist oppdatert

Det var maskinfører Emil Brevik (24) som stakk av med premien i grillkonkurransen til AT.no. Han får tilsendt en Avalon PTS 4.1. Dette er virkelig en drømmegrill. Gassgrillen har alt utstyr du trenger for å lykkes med matlagingen. Grillflate i støpejern og sidebrenner gir mange matlagingsmuligheter.

Les alt om grillen her.

- Nå har jeg nettopp kjøpt hus og har tenkt å bli boende her i Øverbygd en stund, og har vært på utkikk etter grill, så dette passer helt perfekt. Den kommer ikke til å stå ubrukt, jubler Emil Brevik da vi forteller ham at han er den heldige vinneren.

Allsidig maskinfører

Brevik er opprinnelig fra Geilo, men bor nå i Øverbygd i Skjold kommune i Troms. Her jobber han som maskinfører for OM Simonsen Maskin, et firma med seks ansatte.

- Det er veldig variert arbeid. Jeg kjører for det meste hjullaster, men så kan det være veihøvel og gravemaskin uka etter, sier Brevik.

Han forteller at firmaet gjør alle typer småjobber og tomtearbeid, og har også mye brøyting på vinteren samt at de lager strøsand på høsten.

Vi gratulerer ham med ny topp-grill!

Ny sjanse!

Selv om det ble Emil som vant denne gangen, har også du mulighet til å vinne den samme grillen fra Landmann med utstyr for til sammen rundt 10.000 kroner. Under Vei og Anlegg-messen på Hellerudsletta i mai, kommer Anlegg&Transport til å ha en konkurranse med grill i premie.

Det er bare å ta turen innom stand C30 en av dagene fra 6. til 10 mai.

Les alt om grillen her.

Dette er ekstrautstyret som vinneren får: