De siste ti bilene av ordren på 43 som er overlevert fra Volvo til Postnord.
De siste ti bilene av ordren på 43 som er overlevert fra Volvo til Postnord.

Postnord har kjøpt 43 nye Volvo-er

Storhandel er i havn.

Publisert Sist oppdatert

Postnord AS og deres termoavdeling Termo-Prosjekt, som holder til på Langhus i Akershus, fikk nylig overlevert de ti siste av en ordre på totalt 43 nye Volvo-er.

- Vi har nå totalt 50 Volvo-lastebiler i termoavdelingen, og grunnen til at vi denne gangen gikk for 43 nye Volvo-er, var rett og slett foruten stor tro på produktet, velvillighet og evnen til å inngå omfattende servicekontrakter på kort tid, sier Birger Andersen som er teknisk ansvarlig for Termo-Prosjekt i Postnord.

Kjøring på Østlandet

De sist innkjøpte bilene skal i hovedsak inn i kjøring for Coop, Goman, Mesterbakeren, Engrospartner, Contiga og Rukki. Bilene skal kjøres hovedsakelig på det sentrale Østlandet.

Bilene er solgt av Volvo Direct Sales i Oslo, og er klargjort og levert av forhandlere i østlandsområdet. De ti siste ble overlevert fra Volmax AS avdeling Råde i Østfold.

Fakta om Postnord Norge

Opprinnelsen til Postnord har sin start i 2001, da svenske Posten AB kjøpte 50 prosent av Tollpost AS. I 2008 svenskene de resterende 50 prosent. Blant andre norske transportfirmaer som er innlemmet i konsernet, finer vi Eek Transport AS, Byrknes Auto AS og Harlem Transport AS.

1. juni 2014 byttet selskapet navn fra Postnord Logistics til Postnord Norge AS.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS