Odd Ivar Opsahl, Jan Steinar Jensen, Frode Neteland - fra Norsk Scania og Ole Marius Rosendal og Arnt Inge Steffensen fra Rosendal Maskin tror på et godt samarbeid.
Odd Ivar Opsahl, Jan Steinar Jensen, Frode Neteland - fra Norsk Scania og Ole Marius Rosendal og Arnt Inge Steffensen fra Rosendal Maskin tror på et godt samarbeid.

Scania skal reparere JCB og Doosan

Samarbeid mellom Norsk Scania og Rosendal Maskin. 

Publisert Sist oppdatert

 

Rosendal Maskin og Norsk Scania AS inngår nå avtale om service og vedlikehold på Doosan og Bobcat, og i Vestfold, Telemark, Aust- og Vest Agder også på JCB.

Avtalen går ut på at Norsk Scania blir autorisert servicepartner.

- Vi har to Scania i konsernet - til og med «storebror» R730 - som vi bruker til å levere maskinene med. Så mitt hjerte banker litt ekstra for Scania. Vil også nevne at Moxy (nå Doosan) som har vært levert av oss siden 1987, benytter motorer fra Scania i sitt dumper- og hjullaster­program. Med bakgrunn i dette er det for oss i Rosendal Maskin ekstra hyggelig at det er Scania vi nå gjør dette samarbeidet med. Doosan og Scania har som nevnt et samarbeid på høyeste nivå internasjonalt, ringen er på mange måter sluttet ved at vi i Norge klarer å etablere et slikt sam­arbeid på vårt nivå, noe jeg er veldig fornøyd med, sier daglig leder, Ole Marius Rosendal om det nyetablerte samarbeidet til Scania Fokus.

Rosendal leverer i hovedsak til små og mellomstore entreprenører, industri og avfallsbransjen. I 2102 leverte Rosendal 440 maskiner.

Teknisk direktør i Scania, Jan Steinar Jensen tror samarbeidet mellom de to bedriftene vil fungere meget bra, og har følgende å si om avtalen;

- Doosan benytter Scania-motorer i sine ATD-dumpere, så vi kjenner produktene fra tidligere.  Vi ser i tillegg at begge firmaers kundefokus er likt, og med Scania-kulturen i «ryggen» mener vi at vi kan være en verdig servicepartner for Rosendal Maskin AS.