Renault til Volvo i Oslo

Volvo Truck Center blir ny Renault Trucks salgs- og servicepartner i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Konkursen i Oslo Vei dro også Renault Trucks-forhandleren Oslo Truck Center (OTC) med seg i fallet. Selskapet leverte oppbudsbegjæring onsdag 19. desember.

Kundene kommer imidlertid ikke til å bli skadelidende, for Volvo Truck Center er allerede i gang med å ta over salg, service, garanti og reparasjonsarbeid. Dette innebærer at Renault-kundene i Oslo får et profesjonelt tungbilanlegg å forholde seg til. Etter hva vi erfarer, er Volvo allerede godt i gang med å sikre seg mekanikere og selgere med kompetanse på Renault Trucks.

Volvo Group Trucks har nylig lansert en strategi som går ut på å samkjøre salgs- og serviceaktiviteter for Volvo og Renault Trucks i de markeder hvor dette faller naturlig. Konkursen i Oslo Vei/OTC har altså fremskyndet denne prosessen i Oslo.

Trist og vemodig

- Dette er trist og vemodig, sier Lennart Clevemarker, daglig leder i Oslo Truck Center, til AT.no. - Oslo Truck Center gjorde det isolert sett meget bra. - Dette er trolig det friskeste selskapet som har gått konkurs. Vi har solgt biler for 48 mill. kroner i år og hadde ved konkursen en ordrereserve på 16 mill. kr.