Marius Hayler har en Bachelor of Business Administration fra International Business School, Lippestadt i Tyskland og en Master of Business Administration fra European University, Barcelona i Spania.
Marius Hayler har en Bachelor of Business Administration fra International Business School, Lippestadt i Tyskland og en Master of Business Administration fra European University, Barcelona i Spania.

Ny adm. dir. i Bertel O. Steen

Marius Hayler kommer fra Møller Bil Sverige, og blir ny adm. dir. i Bertel O. Steen Detalj neste år.

Publisert Sist oppdatert

 

Nåværende sjef i Bertel O. Steen Detalj, Roar Sollie, søker nye utfordringer utenfor selskapet.

Mannen som overtar er Marius Hayler (45), opplyser selskapet i en pressemelding .

Han har lang erfaring fra bilbransjen og har siden august 2012 innehatt stillingen som adm. direktør for Møller Bil Sverige. Han har også sittet i konsernledelsen i Møller-gruppen. Før dette var Hayler viseadministrerende direktør og salgs-/markedsdirektør for Volvo i Volvo Personbiler Norge AS, General Manager for MINI Nordic & Baltikum i BMW Group Sweden og salgs- og markedsdirektør for Rover, Landrover og MG i BMW og Rover Norge AS.

Konsernsjef Bjørn Maarud i Bertel O. Steen AS, er svært tilfreds med å få ombord en leder av Haylers kaliber i Bertel O. Steen Detalj, som er den største forretningsenheten i konsernet.

- Marius Hayler er en god strateg med betydelig gjennomføringsevne som kan vise til gode resultater fra tidligere stillinger. I tillegg til bred erfaring fra bilbransjen, har han i en årrekke arbeidet med salg og markedsføring og har stor forståelse for de utfordringene som forhandlerne hanskes med, sier Bjørn Maarud. Jeg er sikker på at vi med Hayler ombord skal kunne bygge et enda mer slagkraftig team i forhandlerkjeden, noe som er en forutsetning for å lykkes i tiden fremover, sier Maarud.

- Dette er en utfordring jeg går til med stor glede, sier Marius Hayler.

- Stillingen som adm. direktør i Bertel O. Steen Detalj er blant de største i den nordiske bilbransjen, og omfatter et betydelig ansvar både for høyt kvalifiserte medarbeidere og å realisere ambisiøse mål. Med de sterke merkevarene Bertel O. Steen har, i kombinasjon med gode handlingsplaner og en klar og tydelig målsetning, er dette en spennende rolle som jeg ser frem til å ta fatt på, sier han.

Bertel O. Steen Detalj AS er en av Nordens største aktører innenfor salg og servicemarkedstjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Enheten består av alle konsernets hel- og deleide forhandlere, fra Kristiansand i sør til Verdal i nord. Totalt omfatter Bertel O. Steen Detalj 40 salgs- og servicepunkter for merkene Peugeot, Mercedes-Benz, Smart®, KIA og Fuso. I 2013 endte omsetningen på 7,522 MNOK, mens antall medarbeidere tilsvarte 1 736 årsverk ved utgangen av året. 

Hayler tiltrer senest i juni 2015. Fram til da fungerer Bjørn Maarud som leder for avdelingen.