Varene ligger klar til å sendes ut fra Moreks avdeling i Tromsø.
Varene ligger klar til å sendes ut fra Moreks avdeling i Tromsø.

Morek åpner avdeling i Tromsø

3. mars utvider Morek AS distribusjonen av produkter til transportnæringen med ny avdeling i Tromsø.

Publisert Sist oppdatert

- Den nye avdelingen skal styrke tilgjengeligheten og servicegraden for våre viktige kunder i Nordland, Troms og Finnmark, sier Torgeir Stensli adm. direktør i Morek.

Selskapet lagerlegger over 1000 artikkelnummer i Tromsø med hovedfokus på typiske slitedeler for tungsiden. Moreks nye avdeling samlokaliseres med Hellanor Tromsø i Stakkevollveien.

- Vi har innledet et samarbeid som innebærer leie av lager og distribusjon. Den velkjente aktøren vil være et flott utgangspunkt for nærheten til markedet. Vi vil få en kjempestart med utgangspunkt i deres etablerte kjøreruter og profesjonelle organisasjon, sier Stensli.

 I Tromsø by leveres varer inntil fire ganger daglig og utenbysruta går daglig. Kundeservice og teknisk kompetanse vil bli ivaretatt av hovedkontoret på Skytta utenfor Oslo, og av Moreks øvrige avdelinger i Sandnes, Larvik og Trondheim.

- Vi planlegger flere aktiviteter i regionen som innebærer tekniske kurs og opplæring på alle våre produktområder. Aktiviteter og tilbud vil bli sendt ut fortløpende utover våren, sier Stensli.