De to første Sany-graverne sendes til forhandler Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord. Det er modellene SY75C og SY135C på 8 og 14 tonn.
De to første Sany-graverne sendes til forhandler Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord. Det er modellene SY75C og SY135C på 8 og 14 tonn.

Hardnors nye Sany-forhandlere

Hardnor AS på Stord har fått god respons på søknaden om nye forhandlere av Sany gravemaskiner, og trapper opp aktiviteten.

Publisert Sist oppdatert

- De to første forhandleravtalene ble undertegnet i april og var med Bamble Mekaniske Industri i Stathelle og Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord, sier daglig leder Bjørn Eldøy i Hardnor AS og føyer til:

- For oss var det en merkedag da vi forrige uke kunne sende de to første maskinene til vår forhandler i Sandefjord.

Fem Sany-modeller

Økende interesse for de kinesiske gravemaskinene er bakgrunnen for at importør Hardnor AS trapper opp aktiviteten. I tillegg er Sany Germany GmbH nå etablert med service-, maskinimport- og delelager i Bedburg i Tyskland slik at alt er blitt enklere enn i startfasen.

- Sany-programmet i Europa omfatter fem beltegravermodeller fra 8 til 35 tonn. I tillegg kommer det snart flere modeller, men det kommer vi tilbake til.

Ønsker mindre forhandlere

Når Hardnor nå bygger ut salgsnettet, ønsker Stord-firmaet først og fremst mindre forhandlere på flere steder.

- Vi har fått flere kontakter som følges opp, og ytterligere noen vil vi sikkert treffe under kommende maskinutstilling i Haugesund, sier Eldøy.