Salgssjef Robert Kvesetberg (t.v.) og daglig leder Tom Arne Kvesetberg har fått en god start med Kobelco-agenturet.
Salgssjef Robert Kvesetberg (t.v.) og daglig leder Tom Arne Kvesetberg har fått en god start med Kobelco-agenturet.

Entrack med over 20 Kobelco-salg

GRINDER (AT.no): Kobelco-importør Entrack AS har rundet 20 solgte Kobelco-maskiner.

Publisert Sist oppdatert

Som Anlegg&Transport skrev i desember, leverte Entrack AS den første Kobelco-maskinen til Ålesund-entreprenør Aleksander Lindset. Dette var en SK140SR LC, (korthekket 14-tonner) med en 4-sylindret Mitsubishi (74 kW) i hekken.

- Vi har nå passert 20 solgte Kobelco-maskiner og levert to. De andre vil komme inn utover vinteren/våren. De aktuelle maskinene er SK75SR, SK140SRLC-3, SK210LC-9 og SK230SRLC. Vi får også inn noen SK260NLC-9 som flere kunder er interessert i, sier salgssjef og styreleder Robert Kvesetberg til AT.no.

Han legger til at han er enig med kjøper for ytterlige tre maskiner. Entrack AS har i tillegg fått avtale med servicepartnere i Rogaland, Hordaland, Møre og Romsdal og i Trøndelag. Alle er «gamle» Kobelco servicepunkt/mekanikere.

- I Agder-fylkene har vi nå eget verksted etter overtakelsen av Kristiansand Anleggsenter som nå er Entrack avd. Kristiansand. Hedmark vil bli servet fra eget verksted på Grinder. Vi arbeider med flere kontakter som vil komme på plass etter hvert. Vi har dessuten ansatt ny serviceleder som begynner 1. april, sier Kvesetberg som sammen med resten av selskapet har fullt opp for å etablere service- og salgsapparat for Kobelco, men som gleder seg stort over den gode starten.

PS: Entrack AS og Beck Maskin deler Kobelco-agenturet i Norge. Entrack AS har agenturet i følgende fylker: Hedmark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Svalbard.