UTSOLGT: Det er ingen stor overdrivelse å hevde at Vei og Anlegg 2015 er utsolgt. To stander i bygningen Anita Hall peker på er det eneste tilgjengelige arealet man kan reservere.
UTSOLGT: Det er ingen stor overdrivelse å hevde at Vei og Anlegg 2015 er utsolgt. To stander i bygningen Anita Hall peker på er det eneste tilgjengelige arealet man kan reservere.

34 m² ledig plass til Vei og Anlegg

OSLO (AT.no) To stander på henholdsvis 9 m² og 25 m² er det som står ledig til Vei og Anlegg i mai.

Publisert Sist oppdatert

Anleggsmessen som arrangeres på Exporama på Hellerudsletta 6. til 10. mai neste år har lenge vært utsolgt på uteområdet. 62.000 m² er satt av til messeområde ute, og standene med minstestørrelse på 100 m² ble revet bort på to uker. Nå er også den avsatte plassen inne nær utsolgt.

- Kun to stander gjenstår inne som ikke er reservert, en på 9 m² og en på 25 m². Dette sier litt om statusen Vei og Anlegg har i Norge, sa adm. direktør Anita Hall i Maskingrossisternes Forening (MGF) som arrangerer anleggsmessen.

Bedrifter i kø

Forrige Vei og Anlegg i 2012 var første gang MGF satset på stander også inne. Den avsatte plassen ute er ny rekord for arrangøren, og bedrifter med et samlet ønske om ytterligere 3000 m² standplass står i kø.

Hall vet ikke om de klarer å «rydde» litt mer plass. Sitronen begynner allerede å bli presset, og det er plassert stander langs veien ned til hovedbygningen og utenfor hovedbygningen. I tillegg er demoområdene utvidet.

Hotellet blir ikke ferdig

Hall sier at deler av grunnen på messeområdet er forsterket med frest asfalt. Serveringstilbudet blir også oppgradert og forbedret selv om Hall sier at MGF ikke fikk klager på tilbudet etter forrige arrangement. Tidligere er det meldt at et nytt hotell på messeområdet vil stå klart til Vei og Anlegg i mai, men dette blir definitivt ikke ferdig.