KUNDE: Abbas Abdurahman tok seg tid til å spise julemat hos Scania på Furuset. Distriktssjef Bjørnar Stenersen er storfornøyd med oppmøtet.
KUNDE: Abbas Abdurahman tok seg tid til å spise julemat hos Scania på Furuset. Distriktssjef Bjørnar Stenersen er storfornøyd med oppmøtet.

Stor julehygge hos Scania

FURUSET (AT.no) De 10 siste årene har Scania arrangert julelunsj for alle som vil komme på Furuset i Oslo. Nå er det tid for fest igjen!

Publisert Sist oppdatert

Allerede klokken 10.30 tirsdag formiddag, en halvtime for dørene egentlig åpnet, sto det mange sultne kunder og ventet utenfor festlokalene på Furuset. Ut over dagen rant det på med enda flere sjåfører, bileiere og andre som har vært en del av lastebilbransjen i mange år.

- I år har vi bare hatt en plakat her på Furuset. I tillegg har vi har informert om arrangementet på Facebook. Det har blitt et fast innslag hvor mange møtes og har det hyggelig, sier distriktssjef i Scania Bjørnar Stenersen.

Til arrangementet kommer både bileiere, sjåfører og pensjonister. Noen kommer i tillegg flere ganger.

Tippbileier Abbas Abdurahman var en av de mange som var innom. Det er andre gang han deltar på Scanias julelunsj. Ifjor var det så mye å gjøre dagene festen ble holdt, at han ikke rakk innom.

- Det er kjempehyggelig å bli invitert på et slikt arrangement, sier Abbas Abdurahman.

Både tirsdag og onsdag denne uken er det åpne dører og fulle gryter hos Scania på Furuset. Hvert år har det kommet stadig flere innom. Så spørs det om det blir enda flere i år enn i fjor? Da kom 650 mennesker innom på to hektiske dager.