MAN TGE illustrasjonsbilde. Foto: MAN

Første MAN TGE solgt i Norge

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Trengereid T.K.T AS er en MAN-kunde som nå også tar i bruk den minste MAN som kan leveres. Med TGE har MAN et nyttekjøretøyprogram som strekker seg fra 3,5 tonn og opp til de tunge spesialkjøretøy.

Den første TGE på norsk jord er solgt av Harald Molnes ved MAN Truck & Bus' avdeling i Stavanger. Den utleveres i april.

Trengereid har valgt en pickup-versjon av MAN TGE med en 2.0-liters dieselmotor på 140 hk. Den har en 8-trinns automatgirkasse fra ZF og akselavstand på 3640 mm.

Utstyr

Bilen er utstyrt med blant annet automatisk klimaanlegg og luftavfjæret førersete med setevarme. DAB+ radio er selvsagt standard, og bilen har MANs mediepakke med 8 tommers infotainment-system.

Passasjersofa til to passasjerer, multifunksjonsratt, sidegardiner, flere leselys og opplyste oppbevaringsbokser er noen av de praktiske detaljene som skal gjøre hverdagen enklere i førerhuset.

Utvendig er det vidvinkelspeil med LED-blinklys på begge sider. Bakkestarthjelp er standard, og det er lys i stigtrinnene. På denne bilen har man valgt bort reservehjulet til fordel for reparasjons-sett med 12 volts luftkompressor.

Assistentsystemer

Alt etter utførelse, kan MAN TGE leveres med en rekke assistentsystemer som gjør hverdagen både enklere og sikrere:

Ryggeassistent, parkeringsassistent, tilhengerassistent, sidevindbeskyttelsesassistent, nødbrems-assistent, fjernlysassistent, trafikkskiltgjenkjenning, tretthetsvarsling, unnamanøvringsassistent og avstands-tempomat med hastighetsbegrensning for å nevne noen.

Powered by Labrador CMS