Sandhaug AS har nå overtatt Lundberg-importen til Norge fra Volvo Maskin.
Sandhaug AS har nå overtatt Lundberg-importen til Norge fra Volvo Maskin.

Sandhaug AS overtar Lundberg

Når Vei og Anlegg åpnes 2. mai vil det stå to Lundberg redskapsbærere på standen til Sandhaug AS.

Publisert

Utstillingen på Hellerudsletta blir Sandhaugs introduksjon av at Hunndalen-firmaet nå har overtatt Lundberg-importen til Norge fra Volvo Maskin.

To Lundberg-maskiner fraktes fra Sverige for visning på Sandhaugs stand på Vei og Anlegg. Det er femtonneren Lundberg 5240 og den to tonn tyngre Lundberg 7240.

- Volvo har gjort en utmerket jobb med Lundberg i Norge, men importøren har etter hvert fått så mye å gjøre med egne maskiner at kapasiteten til full oppfølging av Lundberg er blitt for liten. Derfor er det full enighet med Volvo om at vi skulle se oss om etter en ny importør. Det er blitt Sandhaug AS, sier direktør Max Kvickstrøm i Lännen.

Sjutonneren Lundberg 7240 vises på Sandhaugs stand på Vei og Anlegg.
Sjutonneren Lundberg 7240 vises på Sandhaugs stand på Vei og Anlegg.

- Sandhaug arbeider med utstyr i redskapsbærersegmentet og er spesialist når det gjelder utstyr til feiing og vedlikehold.

Deler og service

- Avtalen innebærer at Volvo Maskin fortsatt vil følge opp service- og deleforsyning til en del av våre store kunder. Det gjelder blant annet Avinor-avtalen som omfatter et stort antall maskiner. Vi er kommet til full enighet med både produsenten og den nye forhandleren, Sandhaug AS, i Hunndalen ved Gjøvik, sier markedsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin.

- Lundberg har vært en meget fin maskin for oss. Den nye avtalen er skjedd i full forståelse mellom partene, og den gir oss mulighet til å følge opp våre forpliktelser overfor kundene.

Femtonneren Lundberg 5240 vises på Sandhaugs stand på Vei og Anlegg.
Femtonneren Lundberg 5240 vises på Sandhaugs stand på Vei og Anlegg.

Skreddersydd for Sandhaug

- For Sandhaug representerer Lundberg en maskintype som er skreddersydd i vårt opplegg for det markedet vi er inne i. Vi gleder oss over den nye avtalen og til introduksjonen av Lundberg på Hellerudsletta. Nå ser vi ser frem til å starte introduksjons- og oppfølgingsarbeidet med Lundberg overfor kommuner, etater, gartnere og øvrige kundegrupper, sier daglig leder Marit Lien i Sandhaug AS.

- Det er blitt en hektisk innspurt nå rett foran Vei og Anlegg, og det skal bli godt å komme i gang med presentasjon av våre nøkkelmaskiner på Hellerudsletta.