Arkivbilde.
Arkivbilde.

Topcon integreres i Volvo Dig Assist

Topcon Positioning Group og Volvo CE samarbeider tettere.

Publisert

Selskapene har utviklet et system som gjør det mulig å integrere Topcons program for 3D-styring (3D-MC) sømløst med Volvo CE Dig Assist-systemet. Løsningen kan benyttes på en rekke av Volvos gravemaskiner, melder Topcon i en pressemelding.

Integrasjonen av Topcons 3D-MC er designet for å komplettere Volvo CE Dig Assist sanntidsveiledning. Dette oppnås ved å inkludere 3D-designfiler og tilkoblinger med Topcons plattformer for arbeidsflytløsninger.

- Topcon arbeider for å levere det nyeste innen teknologi for å forbedre arbeidsflyt. Vi er glade for at våre løsninger nå er videreutviklet til maskinoperatører gjennom det intuitive Volvo CE Dig Assist-grensesnittet, sier Vice President Ulrich Hermanski i Topcon Construction Business EMEA.

- Gjennom vårt samarbeid med Topcon, er det med stor glede vi ser at dagens Volvo CE Dig Assist-maskinstyringsløsning er videreutviklet og nå også håndterer 3D. Topcons 3D-MC-løsningen kan legges til som en app på vår Co-Pilot-plattform og kobler maskinen til Topcons eco-system som mange av våre kunder allerede bruker, sier Director of Connected Services Jeroen Snoeck i Volvo Construction Equipment.