Heming Kornstad er nyansatt produktsjef for Claas traktor hos Norwegian Agro Machinery.
Heming Kornstad er nyansatt produktsjef for Claas traktor hos Norwegian Agro Machinery.

Kornstad er ny traktorsjef for Claas

Heming Kornstad (30) er ansatt som ny salgs- og produktsjef for Claas traktor hos Norwegian Agro Machinery.

Publisert

Kornstad er opprinnelig fra gård i Trysil, men bor nå i Nannestad. Han er utdannet innen teknologiledelse, og kommer fra en produktsjefstilling hos A-K maskiner.

- Jeg gleder meg til å begynne i teamet til Norwegian Agro Machinery og ser frem til å bli kjent med nye kolleger, leverandører og ta fatt på nye utfordringer. Claas traktor har hatt en positiv utvikling her i landet, og mitt mål er å bidra til at den utviklingen fortsetter, og at vi når målene vi setter sammen med våre dyktige forhandlere, sier Kornstad.

I stillingen som salgs- og produktsjef blir Heming et viktig bindeledd mellom landets 25 Claas-forhandlere, og fabrikken i Le Mans i Frankrike.

- Heming vil den kommende tid bli utdannet hos Claas i Tyskland og Frankrike, med særlig fokus på produktkunnskap og rådgivning, forteller Michael Husfeldt, administrerende direktør hos Norwegian Agro Machinery.

- Espen Syljuåsen, som hittil har hatt ansvaret for både Claas-traktorer, markedsføring og kommunikasjon i Norwegian Agro Machinery, fortsetter heretter 100% i markedsføring og kommunikasjon, for å styrke markedsføringen av alle varemerker i Norwegian Agro Machinery, sier Husfeldt.