Expancrete kan nå leveres i bulk.
Expancrete kan nå leveres i bulk.

Leverer Expancrete i bulk

Publisert

Betong Øst har levert 2000 m³ Dønn Fugefri til Elverum Handelspark med fiber og tilsetningsstoffer fra Mapei. At Expancrete nå kan leveres i bulk har gjort arbeidsdagen til betongprodusentene mye enklere.

- Betong Øst benytter Expancrete ekspanderende tilsetningsmateriale når de leverer betong til fugefrie gulv. Det kompenserer for krypet i betongen. Tidligere ble dette levert i 20 kg-sekker som måtte blandes inn manuelt. Det var en støvete og arbeidskrevende jobb som mange kviet seg for. Nå leverer vi i bulk på bil, og det har gjort alt mye enklere, forteller Morten Sønsterudbråten i Mapei.

Betong Øst har sommeren levert 2000 m³ av sitt produkt Dønn Fugefri til gulvene på nye Elverum Handelspark. De benyttet da både stålfiber-armering, Mapecrete SRA-N svinnreduserende komponent og Expancrete. Til sammen utgjør disse elementene Mapeis Mapecrete-system.

Det nye er at Ruuds Transport leverte 30 tonn Expancrete rett i silo.

- Betongprodusentene er tydelige på at markedet er i vekst. Nå som vi kan levere i bulk blir det mye enklere å levere fugefrie gulv, ikke minst for de som jobber på produksjonsanleggene, sier Sønsterudbråten.