Blomsterbygget utenfor Oslo er blant byggene som Norske Stålbygg (fra nå Veidekke Logistikkbygg) har bygget.
Blomsterbygget utenfor Oslo er blant byggene som Norske Stålbygg (fra nå Veidekke Logistikkbygg) har bygget.

Veidekke-selskap får nytt navn

Norske Stålbygg blir til Veidekke Logistikkbygg.

Publisert

Norske Stålbygg AS kan se tilbake på over 50 års drift og har i løpet av disse årene levert mer enn 1500 nærings- og industribygg over hele Norge.

Siden 1999 har selskapet vært 100 prosent eid av Veidekke, det tydeliggjøres nå gjennom navneskiftet.

- Vi følte tiden var inne for at navnet vårt i klartekst skulle fortelle hvem som eier oss og hva vi gjør. De første årene leverte vi kun stålbygg og hadde egenproduksjon av stålkonstruksjoner. I dag finner vi og kundene våre frem til den mest hensiktsmessige konstruksjonsløsningen for hvert enkelt prosjekt, sier Roar Kristiansen, daglig leder i Veidekke Logistikkbygg AS.

Veidekke Logistikkbygg AS er en selvstendig totalentreprenør. Noen av de største prosjektene utføres i samarbeid med Veidekkes bygg- og anleggsvirksomhet. Blomsterbygget utenfor Oslo og terminalene selskapet har bygget for Posten Bring Norge flere steder i landet, er gode eksempler på dette.

- Det som først og fremst kjennetegner oss er vår samlede fagkunnskap og kompetanse. Vi har egen arkitekt og en stab av 30 dyktige medarbeidere som sikrer kvalitetsmessig utførelse i henhold til våre kunders behov, forskrifter og standarder. Mange av våre kunder bygger vi for gjentatte ganger, det er jo et godt tegn på at lykkes sammen, sier Kristiansen.