Bilde fra Utleiekonferansen 2018 på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen 8.-9. februar 2018.|
Bilde fra Utleiekonferansen 2018 på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen 8.-9. februar 2018.|

Utleiekonferansen: Grønne byggeplasser og BIM

Utleiekonferansen 2019 arrangeres  7. februar på Gardermoen.

Publisert

- Det er en glede å invitere alle aktører i utleie- og maskinbransjen og deres kunder innen bygg, anlegg, industri og offentlig virksomhet til Utleiekonferansen 2019, skriver Nina Aasland
Styreleder Norsk Utleieforening, i en innbydelse.

Utleiekonferansen har etablert seg som utleiebransjens viktigste møteplass – en arena for faglig påfyll og inspirasjon gjennom aktuelle foredrag, samt en utstilling med mange nyheter fra bransjens fremste leverandører.

Foreningen velger også denne gang å gjennomføre konferansen på Thon Hotel Oslo Airport,
Gardermoen.

- Vi får stadig strengere krav til miljøvennlige byggeplasser, og vi ønsker denne gangen å bli enda mer spesifikke på hvilke utfordringer og muligheter dette gir med tanke på investeringer i nye type maskiner og markedets vilje til innleie av disse. Bransjen har i noe tid hatt fokus på viktigheten av digitalisering. Nå ser vi realisering og effekt av dette, og vi vil få høre hvilken betydning digitaliseringen vil ha i totalleveransen, og hva som forventes av utleiebransjen når det gjelder BIM. Vi vil også, tradisjonen tro, få presentert nye økonomiske tall og fakta for utleiebransjen, står det i innbydelsen.

Et viktig del av Utleiekonferansen, er utstillingsområdet der bransjens leverandører presenterer sine produkter og tjenester.

- Det er gledelig å registrere at mange av bransjens leverandører stiller med stands i utstillingsområdet som vil være integrert i konferansen som pauseområde. Vi gjentar suksessen og sørger for organiserte besøk hos utstillerne, sier Aasland.

Under festmiddagen deles det ut to priser – Utleieprisen
2019 og prisen for Beste utstiller.