LUNSJ: Fred Partyka (t.v.), Ole Kristian Skauan og Tom Ola Bjerkestuen ved Nastas avdeling på Tuen utenfor Lillestrøm arrangerte julelunsj.

Startet julematsesongen

LILLESTRØM (AT.no): Nasta har startet oppkjøringen til jul med julelunsj for kunder og samarbeidspartnere.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det er andre gang de har dekket opp med bord og stoler i hele verkstedet på Tuen. I all hovedsak er det kunder som hører til geografisk i Oslo/Akershus, eller som jobber i dette området som er på julelunsjen.

I år var det 150 gjester som var innom for en prat og en solid porsjon julemat.

- For oss handler dette om relasjonsbygging. Det er viktig å møte kundene på en annen og mer uformell arena enn der vi vanligvis møtes, sier maskinselger Tom Ola Bjerkestuen.

Også kundene setter pris på denne måten å møtes. De får en annen mulighet til møtes å snakke seg i mellom om hva som opptar dem i hverdagen.

FØRSTE: Ole Morten Almeli (t.v.) har kjøpt sin første store Hitachi-graver av Tom Ola Bjerkestuen, og maskinfører Svein Fossum fikk sitt maskinønske oppfylt.

Majoriteten av kundene er allerede Hitachi- eller Bell-kunder. Noen som tok turen kjører også andre merker.

En av dem som ikke har vært innom Nastas julelunsj tidligere, er Ole Morten Almeli. Han jobber i familiebedriften Ole Martin Almeli. Det er første gang de har vært innom hos Nasta.

- Vi har nylig bestilt vår første store Hitachi-gravemaskin. Det er et resultat av ønsker fra Svein som skal kjøre maskinen og god en selger og forhandler, sier Ole Morten Almeli.

Maskinen de har kjøpt, er en ZXC-250 LC-6 på drøyt 25 tonn. Selskapet har fra før drøyt 20 beltegravere, og har de siste par årene hatt én 8 tonns Hitachi. Den har de så langt bare hatt gode erfaringer med.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS