EZDown Reloaded montert på en Nissan Navara.
EZDown Reloaded montert på en Nissan Navara.

Gjør baklem-håndtering lett og myk

Slutt på lemmer som smeller ned med pickup-basert system. Lemmen skal også være «lett som en fjær» med systemet.

Publisert

Gassfjærprodusent Stabilus lanserer sammen med den sørafrikanske samarbeidspartneren ISA (Industrial Specialised Applications) EZDown Reloaded.

- Med EZDown Reloaded installert er luken på pickupen ikke lengre en potensiell sikkerhetsrisiko og luken blir så lett og enkel å håndtere at man slipper å sette ned alt man har i hendene for å senke eller åpne bakluken. Det er tilstrekkelig med en hånd eller kun noen få fingre.

Det skriver importør av systemet til Norge og Sverige, KGK, i en pressemelding.

Reloaded-systemet arbeider sammen med Stabilus dynamiske oljedempere som mykt og langsomt feller ned bakluken, samtidig som en spesiell konstruert torsionfjær bygger opp et trykk. Når man senere stenger bakluken slipper systemet trykket i den innkapslede ståltorsionstangen og luken kan lukkes med «et fjærlett trykk», ifølge KGK.

Systemet skal kunne passe til de fleste pickuper på det norske markedet. KGK opplyser at montering av systemet ikke påvirker nybilgarantien, og at det ikke endrer kjøretøyets konstruksjoner. Pickup-produsentenes originale komponenter blir værende på bilene.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS