Keestrack-maskinen bak Per Olav Fredheim er nummer 10.000 fra Keestrack, og denne skal til Norge og MEFA.

Jubileumsmaskin til Norge

Keestrack-maskin nummer 10.000 kommer til å stå på MEFA-standen til Fredheim Maskin i Stavanger 10.-12. mai 2019.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Maskinen var også et trekkplaster på Bauma. Jubileumsmaskinen er et K6e-sikteverk og er malt i en gulfarge som avviker litt fra de tradisjonelle Keestrack-maskinene, kanskje med en aning gull i seg.

- Dette er Keestracks maskin nummer 10.000, og blir ca. den 900. Fredheim Maskin tar inn, sier daglig leder Per Olav Fredheim hos Keestrack-importør Fredheim Maskin AS.

Alle Keestrack-maskinene i Bauma var med elektrisk tilkobling. Keestrack mener alvor i sin elektriske satsning, og på B7e-kjeftknuseverket var det en spesiell detalj. På siden av maskinen var det to kontakter (2x125 amper + 63 amper, som totalt gir 170 kW), nok for strømforsyning for en 45-tonns elektrisk lastemaskin.

To kontakter er montert på B7e-kjeftknuseverket for å kunne hente strøm til en elektrisk lastemaskin.

- Nå finnes det ikke så mange slike elektriske lastemaskiner, men Keestrack har gjort dette for å vise at det går an, sier Fredheim om B7e-maskinen som også ble sendte til Norge etter Bauma. Totalt gikk fire av Bauma-maskinene til den norske forhandleren.

En annen interessant maskin, er Solar-stackeren som kommer til å bli tilgjengelig med en oppladbar batterienhet. Man kan lade for å kunne flytte maskinen, mens tanken er at maskinen kjøres på strøm fra kabel.

Powered by Labrador CMS