Daglig leder Zahid Saddiq og salgssjef Tommy Martinsen i Star Autoco.
Daglig leder Zahid Saddiq og salgssjef Tommy Martinsen i Star Autoco.

Star Autoco blir Isuzu- og Maxus-forhandler

Star Autoco bytter ut Mercedes-Benz med Isuzu og Maxus, mens Star Autoco-konsernets forhandler Nordic Bil i Bodø starter med Maxus.

Publisert

Star Autoco ble høsten 2017 sagt opp som forhandler for Mercedes-Benz. Oppsigelsen omfattet både personbiler i avdelingen på Lørenskog og nyttekjøretøyer på Skedsmo.

Nå har forhandleren inngått avtale med RSA om salg av elektriske Maxus varebiler og Isuzu i begge avdelingene, skriver nettstedet Bilbransje24.

- Proaktivitet og kulturen i RSA er imponerende. Vi ser spennende muligheter i samarbeid med RSA og det er ingen tvil om at el-varebiler er fremtiden.

Det sier daglig leder i Star Autoco Zahid Saddiq.

- Forventningen til de nye Maxus modellene er høye, ambisjonen er å bli markedsledende på el-varebil innen utgangen av 2021, sier han.

Star Autoco Skedsmo har siden oppstart i 2007 vært nyttekjøretøy-forhandler for Mercedes-Benz og har i flere år vært blant de beste på kundetilfredshet blant Bertel O. Steens forhandlere.

Skedsmo-avdelingen avvikler salget av nye Mercedes-Benz nyttekjøretøy, men fortsetter som merkeautorisert verksted. Verkstedet blir også autorisert for Isuzu og Maxus.

Nordic Bil

Nordic Bil: Knut Øivind Andersen, Espen Kristoffersen, Munazza Sahota og Espen Strømme
Nordic Bil: Knut Øivind Andersen, Espen Kristoffersen, Munazza Sahota og Espen Strømme

Star Autoco kjøpte høsten 2018 Bodø-forhandleren Nordic Bil AS, som selger nye Mercedes-Benz person- og varebiler, og er autorisert verksted for Mercedes-Benz, Peugeot og Citroën.

Nordic Bil starter nå salg av elektriske Maxus varebiler.

Etter omorganiseringen av Bertel O. Steens forhandlernett i Nord-Norge er det Nordvik-gruppen som skal håndtere BOS-merkene i Nordland, men Nordic Bil fortsetter med disse merkene i minst to år til.

Nordic Bil selger brukte biler av alle merker. Forhandleren har den siste tiden styrket bemanningen og rekruttert flere selgere, mekanikere og kundemottakere.