TAR OVER: Trond Berkana går fra stillingen som salgs- og markedssjef i Entrack og blir daglig leder i selskapet.
TAR OVER: Trond Berkana går fra stillingen som salgs- og markedssjef i Entrack og blir daglig leder i selskapet.

Ny daglig leder i Entrack AS

Trond Berkana (46) er fra 9. september ansatt som ny daglig leder i Entrack AS.

Publisert

Berkana kom til Entrack i november 2018 og tok over som salgssjef hos Kobelco-importøren med hovedkontor på Grinder. Han kom den gang fra den andre Kobelco-importøren i Norge, Beck Maskin AS. 

- Var dette en del av tanken da du begynte i Entrack for et snaut år siden?

- Nei, det var det ikke, men for en liten stund siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg det, og det sa jeg ja til, sier Berkana.

Skjedd mye i 2019

Berkana har vært sentral i flere prosesser i Entrack det siste året. Selskapet har blant annet arrangert tidenes demosatsning for Entracks del, og firmaet har fått agenturer på de svenske hjullasterne Ljungby og på italienske MB Crusher som produserer knuse- og sikteskuffer.

- Hva gjorde at du hadde lyst til å takke ja til jobben som daglig leder i Entrack AS?

- Dette er et veldig godt selskap med gode verdier. Det har et stort potensial med gode folk og produkter, og jeg tror vi har gode muligheter for å utvikle oss mer i årene som kommer, sier Entracks nye daglige leder.

Begynte som sveiser

Berkana har praksis fra salg siden 1997 med 13 år hos Robert Bosch AS i Norge. Berkana har jobbet som sveiser, anleggsmaskinreparatør, maskinfører og har utdannelse i internasjonal markedsføring. Før han begynte i Entrack i november 2018, var han selger hos Beck Maskin AS. Berkana erstatter Tom Kvesetberg som daglig leder i Entrack AS.