Terje Lastein hos Nasta gleder seg over den nye avtalen med Gripen.
Terje Lastein hos Nasta gleder seg over den nye avtalen med Gripen.

Eneimportør i Norge på Gripen-produkter til graver

Nasta overtar ansvaret for all markedsføring og salg av HSP Gripen-utstyr i det norske markedet på Gripens S, C og HD-serie tilpasset gravemaskiner.

Publisert

Både Nasta AS og HSP Gripen kan si seg fornøyde med gode resultater etter 2019 og starter det nye året med å knytte et enda sterkere relasjonsbånd.

HSP Gripen har salgssteder over hele verden og Nasta har vært leverandør i Norge i mange år. Fra januar 2020 har de to firmaene inngått avtale som går ut på at Nasta overtar ansvaret for all markedsføring og salg av Gripen-utstyr i det norske markedet på Gripens S, C og HD serie tilpasset gravemaskiner.

Nasta vil nå lagerføre klyper og tilhørende reservedeler og sørge for service, support og reparasjoner på ovennevnte produkter.

Gripen er blitt et vanlig syn på Hitachi gravere.
Gripen er blitt et vanlig syn på Hitachi gravere.

- Nasta har avdelinger for salg og service mange steder i landet. Sammen med lokale forhandlere er intensjonen å skape et enda bedre nettverk for raske leveranser til konkurransedyktige betingelser, sier Terje Lastein, salgssjef for deler og utstyr hos Nasta.

- Med dette vil vi styrke vår posisjon i det norske markedet, og fortsette tilveksten. Vi ser frem mot et fortsatt godt samarbeid, sier salgssjef Janolof Joelsson hos HSP Gripen.