Arne Roar Solhaug blir Lena Maskins ansvarlige for salg i Gudbrandsdalen og har kontor på den nye avdelingen.
Arne Roar Solhaug blir Lena Maskins ansvarlige for salg i Gudbrandsdalen og har kontor på den nye avdelingen.

Lena Maskin åpner ny avdeling

Onsdag 4. mars 2020 ønsker Lena Maskin velkommen til åpningsdag.

Publisert

Med nyopprettet avdeling på Harpefoss inntar Lena Maskin nå Gudbrandsdalen med blant annet Claas-traktorer.

- Vi gleder oss til å vise produktene våre og samtidig introdusere vår nyansatte selger, Arne Roar Solhaug, sier salgs- og markedssjef Ståle Buraas om åpningsdagen 4. mars.

Maskiner, service og deler lokalt

Etter at det ble kjent at Lena Maskin utvider sitt salgsdistrikt, har Ståle og hans kolleger jobbet aktivt med å få på plass tilholdssted og ansatte til den nye avdelingen. Nå har brikkene falt på plass.

- Arne Roar er en erfaren kar som kjenner godt til anlegg og landbruk i Gudbrandsdalen. Han har selv drevet med leiekjøring og har vært mekaniker både innen anlegg og landbruk tidligere, sier Buraas.

Salgskontor for Arne Roar blir på anlegget hos Krokkasser på Harpefoss, rett ved nybygde E6. Her blir det stående nye og brukte maskiner og i tillegg etableres et lager for reservedeler.

- Til åpningsdagen 4. mars rigger vi en utstilling med full Claas graslinje og tre Claas demotraktorer. Arne Roar får selvsagt demotraktor til disposisjon, så det er bare å ringe den blide og trivelige dølen for å prøve, lokker salgssjef Buraas.

Mekaniker starter 1. juni

Inne på det nybygde verkstedet til Krokkasser, har Lena Maskin leid seg plass til å klargjøre nye maskiner og utføre service og reparasjoner, og også her er bemanning klar.

- I første omgang starter vi en mekaniker som vi nylig har signert, så får vi se hvor veien går videre. Vedkommende starter 1. juni og har i likhet med Arne Roar en solid bakgrunn. I tillegg til å ha topp moderne verkstedfasiliteter på Harpefoss vil vi også kjøre rundt med en fullutrustet servicebil. Vi har derfor stor tro på at det nye laget Lena Maskin vil lykkes, fastslår en optimistisk salgssjef.

STILLING LEDIG: