Bilde fra Volvos område på Conexpo i 2017 der en ny Volvo L350H ble lansert.
Bilde fra Volvos område på Conexpo i 2017 der en ny Volvo L350H ble lansert.

- Ikke mulig å fjerne maskinene før messen

Volvo Construction Equipment har har tidligere gått ut og kunngjort av de ikke blir med på Conexpo 2020 i Las Vegas. Siden det er for sent å få ut maskinene fra messen, blir Volvo-området åpent.

Publisert

Men det blir uten Volvo-ansatte, ifølge Volvo CE. De ansatte holdes hjemme på grunn av koronaviruset, mens lokale uavhengige innleide personer skal bemanne Volvo-området. 

I en uttalelse fra Volvo før helgen heter det:

Etter at vi bestemte oss for å trekke oss fra Conexpo-Con/Agg 2020 på grunn av koronaviruset, har vi samarbeidet tett med arrangøren, AEM, for å finne en best mulig løsning for veien videre.

På dette tidspunktet i forberedelsene, vil det ikke være mulig for Volvo CE å fjerne maskiner/utstyr og demontere standen før messen begynner. Isteden vil et personale, lokalt innleide og uavhengige og begrenset i antall, bemanne området under messen. Standen vil være klar til åpningen tirsdag 10. mars.

Volvo CE setter stor pris på AEMs samarbeid i denne vanskelige tiden, og erkjenner den store verdien Conexpo-Con/Agg tilfører vår bransje og våre kunder hvert tredje år.