Slik skal Haukerødtunet i Sandefjord bli.
Slik skal Haukerødtunet i Sandefjord bli.

Peab bygger Haukerødtunet i Sandefjord

For en kontraktsum på 105 millioner kroner, har Peab signert totalentreprise med Conceptor Bolig for oppføringen av 44 leiligheter på Haukerød ved Sandefjord.

Publisert

Conceptor Bolig skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har rundt 2500 leiligheter under utvikling.

Haukerødtunet ligger øverst i Moveien, i et boligområde med variert bebyggelse, litt over to kilometer fra Sandefjord sentrum.

- Peab har også vært entreprenør for vårt prosjekt Horten Havneby, hvor vi har samarbeidet godt. Derfor er det ekstra hyggelig at vi kan videreføre samarbeidet om prosjektet Haukerødtunet i Sandefjord, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

Peab startet i 2018 oppføringen av Horten Havneby, som består av 51 leiligheter i Indre Havn i Horten. Leilighetene overleveres i disse dager.

- I Peab har vi et tydelig mål om at vi skal ha de mest fornøyde kundene i bransjen. Det er derfor av stor betydning for oss at Conceptor Bolig, gjennom denne kontrakten, har gitt oss fornyet tillit. Vi ser frem til videre samarbeid, sier regionsjef Terje Kaasa Larsen i Peab.

Peabs oppdrag på Haukerødtunet omfatter oppføring av to bygg med til sammen 44 leiligheter, med fasader av vekselvis tre og puss. Leilighetene blir i størrelser fra 57 til 122 kvadratmeter.

- Haukerødtunet er et prosjekt som passer svært godt inn i porteføljen vår, og vil bidra til å sikre sysselsetting og omsetning for Peab i Vestfold de neste to årene, sier Larsen.

Fysisk byggestart er antatt å være før sommerferien, og det er beregnet totalt 18 måneder byggetid.