UTVIDER: Dunlop Hiflex skal utvide antall butikker og slangeverksteder i Norge.

Dunlop tar opp konkurransen på slangemarkedet

DUNLOP: Dunlop Hiflex har i dag åtte butikker og slangeverksteder fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Nå skal de starte flere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

EGET: Selskapet har merkevarenavnet Alfagomma, samt at de produserer slanger under navnet Dunlop Hiflex.

Det er planer om å utvide antallet avdelinger med butikker og slangeverksteder rundt om i Norge ytterligere. Med dette tar Dunlop Hiflex opp konkurransen med de store leverandørene av slanger og koblinger i Norge. Dunlop Hiflex selger blant annet slanger og koblinger for hydraulikk. I tillegg leverer de komponenter innenfor pneumatikk, industrigummi, industrislanger og koblinger, samt transmisjonsdeler. Selskapet forhandler også hydraulikkpumper fra blant annet Sunfab.

Egne fabrikat

Selskapet produserer egne slanger som er merket med Alfagomma, men brander også mange av produktene som selges med Dunlop Hiflex. Hydraulikkslanger og koblinger blir produsert ved selskapets egne fabrikker. Hovedkontoret og hele ni av totalt 24 fabrikker ligger i Italia. Begge våre naboland Sverige og Finland er å finne på listen over fabrikker som monterer slanger.

Dunlop er et kjent navn innenfor gummi industrien og kanskje mest kjent for bildekk, mens Dunlop Hiflex-navnet kanskje ikke er like kjent. Det har utspring fra Dunlop, men er skilt ut som et eget selskap og eies i dag av italienske Alfagomma. I 2003 kjøpte Dunlop Hiflex opp Gummi AS K Lund & Co, og døpte det om til Dunlop Hiflex.

Powered by Labrador CMS