Fire entreprenører har søkt om å bli prekvalifisert

Det er tre lokale entreprenører og et spansk selskap som ønsker å bygge den neste etappen av Rv. 509 Transportkorridor Vest (TKV), som er en del av Bymiljøpakken på Jæren.

Publisert

Stangeland Maskin AS, Nordbø Maskin AS, Bjelland AS og Aldeso Consrucciones S.A. har søkt om å bli prekvalifisert for strekningen Sør-Tjora til Kontinentalveien i Sola kommune i Rogaland.

- Det var litt mindre deltagelse enn det vi trodde i forhold til de som hadde meldt sin interesse. Vi skal nå gå gjennom søknadene og velge ut tre som skal bli med i selve konkurransen, sier prosjektleder Geir Strømstad i Statens vegvesen.

Det skal bygges ny firefelts riksvei fra Sør-Tjora til Kontinentalveien i Sola. Etappen er en del av prosjektet Transportkorridor Vest som strekker seg fra Sømmevågen til Sundekrossen. Fra Sømmevågen til Sola skole er ny firefelts riksvei allerede ferdigstilt.

Prosjektleder Geir Strømstad.
Prosjektleder Geir Strømstad.

- Vi ser frem til å komme i gang med den neste etappen på Transportkorridor Vest (TKV). Det skal bygges 2,1 kilometer ny firefelts vei, og sykkel og gangstier, sier Strømstad, og legger til at det er lagt opp til oppstart etter kontrakts signering i mai/juni 2022.

Powered by Labrador CMS