NYKOMMER: Salgssjef Paul Håkon Endresen (t.v.) og selger Magne Reiersrud med den første Bobcat L28-en som er kommet til Norge.

Første Bobcat L28 klar i Norge

BOBCAT-LASTER: - Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Nå har vi fått den første Bobcat L28 lasteren inn på anlegget vårt.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det velkjente sitatet faller lett i munnen på en glad salgssjef Paul Håkon Endresen i Anleggsgruppen AS, for nettopp den nye lille maskinen i Bobcats nyutviklede hjullasterserie er en maskin importøren har ventet på.

- Bobcat L28 veier 1903 kg og har en tippelast på 1390 kg. Lastemaskinen drives av en 18,3 kW (25 hk) motor og den er utstyrt med teleskopbom. Dette gir L28 en tippehøyde på 2,15 meter og en maskin med solid løftehøyde, sier Endresen.

Moderne maskinserie

Nye Bobcat L28 er den andre nye maskinen i produsentens nyutviklede hjullasterserie som nå er kommet til Norge. Førstemann ut var Bobcat L85, en 5-tonner som allerede er blitt demonstrert av Anleggsgruppen.

- Begge lasterne er i maskinstørrelser vi har stor tro på og som nok vil ta solide biter av markedet. De representerer Bobcats sterke satsing på nye fremtidsrettede teknologi hvor produsenten også har satset sterkt på å utvikle alt i egen regi. Vi er glade for de to modellene vi har fått inn, og ser frem til å få inn hele programmet, sier Endresen.

Eget utstyr

Samtidig med at Bobcat nå er i ferd med å levere sine nyintroduserte hjullastere også til forhandlerne i Europa, lanseres det også helt nye redskapsserier til disse. Det gjelder både skuffer, feieutstyr, asfaltutstyr og kompakteringsutstyr.

Totalt ruller Bobcat ut hele sju forskjellige produktfamilier som samlet representerer 37 forskjellige modeller.

Powered by Labrador CMS