ANSATT: Frank Kvam har 36 års erfaring fra kranbransjen. Ha begynte tidligere i år som teknisk leder i Wolffkran Norge AS.

Ny teknisk leder i Wolffkran Norge AS

Frank Kvam (55) er ansatt og i gang som teknisk leder i Wolffkran Norge AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kvam får det overordnede faglige ansvaret for tekniske tjenester, prosjektering og drift. Samtidig skal han være en sterk kommersiell bidragsyter i møte med kunder og leverandører, melder selskapet i en pressemelding.

Kvam kommer fra stillingen som daglig leder i UN mobilkraner. Han har også tidligere vært teknisk leder og fagansvarlig i Kranor AS, og har over 36 års erfaring fra kranbransjen. Kvam er utdannet innen elektro og automasjon ved Gothia Tekniske Fagskole.

- Vi er svært fornøyde med å få Frank med på laget. Hans erfaring og kompetanse vil være avgjørende for vår satsing i det norske markedet, sier daglig leder Espen Hanssen i Wolffkran Norge.

- Wolffkran er et anerkjent og respektert selskap, og jeg synes det er meget spennende å kunne være med på å bygge opp merkevaren i det norske markedet, sier Kvam.

Wolffkran Norge AS er et nyetablert fellesforetak mellom Mikkelsen AS og Wolffkran Holding AG. Selskapet tilbyr salg og utleie av tårnkraner i hele det norske markedet.

Powered by Labrador CMS