STRØM: Anna Willassen (t.v.) og Tora Hansen fra Ohmia Construction AS tilbyr ladecontainere til utslippsfrie anleggsprosjekter. Etterspørselen er stor, forteller duoen.

Ohmia Construction AS: - Alt går rett ut i prosjekter

OHMIA: Ohmia Construction AS har spesialisert seg på å bygge og tilby ladecontainere til anleggsbransjen. Enn så lenge er det rift om energibankene.

Publisert

Hittil finnes det to typer på markedet, den store containeren med 390 kWh og to CCS2-ladepunkter, og den lille varianten som er bygget på en tilhenger for enkelt å kunne flyttes rundt. Denne har kapasitet på 192 kWh og én CCS2-ladekabel. Enn så lenge er det seks store containere ute, mens de små variantene er ventet å bli tilgjengelige fra mai. Totalt skal Nordic Booster bygge 14 av de små transportable i 2022 som Ohmia skal ha i sin utleiepark.

- Alt går rett ut i prosjekter, sier leder for strategi og forretningsutvikling, Tora Hansen i Ohmia Construction.

Forretningsutvikler Anna Willassen supplerer med at Ohmia ønsker å involveres tidlig når en entreprenør skal planlegge et utslippsfritt anlegg, for da kan selskapet bidra på best mulig måte og se hvilke muligheter som åpner seg.

Nytt denne våren er det også at Ohmia og utleieselskapet UCO har inngått et strategisk samarbeid der hovedmålet er å jobbe for å sikre tilgang på elektriske maskiner og ladeinfrastruktur for kommende utslippsfrie prosjekter i Norge.

Powered by Labrador CMS