TEKNOLOGI: Programvare og sensorteknologi bidrar til å effektivisere avfallshåndtering ytterligere.
TEKNOLOGI: Programvare og sensorteknologi bidrar til å effektivisere avfallshåndtering ytterligere.

REEN kjøper finske Enevo Group

STYRKES: Med oppkjøp av finske Enevo Group vil Larvik-baserte REEN AS styrke sin posisjon innen teknologiløsninger for å bidra til å effektivisere og modernisere avfallshåndtering over hele verden.

Publisert

REEN AS er et spinn-off selskap av Europas nest største telematikkselskap, ABAX Group. Selskapet utvikler programvare- og sensorteknologiløsninger for å effektivisere avfallshåndtering. Finske Enevo Group er verdensomspennende pioner innen utvikling av sensorteknologi og dynamiske ruteløsninger for avfallsindustrien.

– Vi er veldig fornøyde med at vi i REEN får selskap av det talentfulle Enevo-teamet for å videreutvikle løsninger av høyeste kvalitet for logistikk rundt avfallshåndtering, sier Bjørn Erik B. Helgeland, arbeidende styreleder i REEN AS.

– Som ny eier vil REEN forbedre mulighetene for å fortsette å investere i teknologiutvikling og verdiskaping til vår felles kundebase globalt, sier Fredrik Kekalainen, grunnlegger av Enevo Group.

Eksisterende kunder og løsninger i bruk ikke vil påvirkes av oppkjøpet, og den europeiske virksomheten vil styres videre fra i Larvik, Espoo i Finland og Nottingham i Storbritannia. Den nye gruppen støttes av nordiske og europeiske ledere innen avfallshåndtering og telematikkindustri: Norsk Gjenvinning Group og ABAX Group

Powered by Labrador CMS