MÅ NED: Statens vegvesen opplyste tidligere at denne steinblokken må løsnes med luftputer, men det gikk ikke på første forsøk .

Steinblokka vil ikke ned – veien stenges igjen

Statens vegvesen må gjøre et nytt forsøk på å få ned steinblokka ved E16 Flenjatunnelen, og dessverre stenge veien en ny natt.

Publisert

Det lyktes ikke natt til i dag med å få ned steinblokken på anslagsvis mellom 100 og 150 fm3, som henger over inn/utkjøringen fra tunnelen, i fjellsiden ved E16 Flenjatunnelen på østsiden mot Flåm.

– Det tok lengre tid enn antatt, og vi fikk ikke ned steinblokken natt fredag, slik planen opprinnelig var, sier byggeleder Morten Ørbech Mo i Statens vegvesen.

– Det er veldig beklagelig at vi må stenge en natt til. Men det handler om trafikksikkerhet, og den tar vi som ansvarlig veieier selvsagt på største alvor, legger han til.

– Det har vært kontinuerlig ledebilkjøring siden klokka 18.00 torsdag, med ett kjørefelt åpent. Dette vil pågå frem til midnatt natt til lørdag. Då stenger veien på nytt, fram til klokka 06.00 lørdag morgen, avslutter Morten Ørbech Mo.

Powered by Labrador CMS