Tom Erik Hammer, nyansatt med ansvar for verdivurdering og salg av brukt anleggsutstyr i Nordea Finance. Foto: Klaus Eriksen

Tom Erik skal vurdere maskiner for Nordea Finance

NORDKISA: Tom Erik Hammer er i gang i ny jobb i Nordea Finance.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Han skal primært utføre verdivurderinger av anleggsutstyr og salg av brukt utstyr. Nordea Finance (tidligere SG Finans) har utlån på ca. 36,5 milliarder kroner til kunder som har kjøpt seg anleggsutstyr, skogsmaskiner, transportmateriell etc, og det hender at noen får betalingsproblemer. Da er det viktig å fastsette hvor mye utstyret er verdt.

Hammer har lang erfaring innen dette feltet etter 18 år i Hesselberg Maskin, de senere årene som bruktsjef. Nå flytter han arbeidssted litt lenger nord enn før, fra Lindeberg der Hesselberg holder til og opp til Nordkisa like ved Gardermoen der Nordea Finance er på plass i nytt bygg. I Nordea Finance tar Hammer over for Tore Sagstuen som har begynt i ny jobb hos Nasta AS.

Nordea Finance gjennomfører salg av maskiner på en egenutviklet auksjon på nett som selskapet satser stort på. Nordea Finance vil selge maskiner som kommer inn på grunn av konkurser eller mislighold, men vil også tilby kunder og samarbeidspartnere til å selge sitt utstyr via Nordea Finance-portalen (mot en kommisjon).

Powered by Labrador CMS