100 PROSENT: Tom Wilhelmsen Holding er igjen 100 prosent eier av TW Gruppen. Grunnlegger Tom Wilhelmsen er godt fornøyd med tilbakekjøpet.

Tom Wilhelmsen «tar tilbake» TW Gruppen AS

– Jeg er glad for igjen å kunne kontrollere og styre de virksomhetene jeg har grunnlagt og bygget opp, melder Tom Wilhelmsen.

Publisert Sist oppdatert

Tom Wilhelmsens Holding AS er igjen, fra 5. januar, 100 prosent eier av TW Gruppen AS. Gruppen driver transportvirksomhet, massemottak på Ulven og rensing av forurensede masser gjennom datterselskapene Tom Wilhelmsen AS, Massebalanse Oslo AS og Massebalanse Norge AS.

Inin Group AS har vært inne som eier av 70 pst av disse selskapene etter en transaksjon i 2023. Partene er imidlertid nå enige om å gå fra hverandre.

Tom Wilhelmsen omtaler det som at han tar tilbake TW Gruppen AS.

– Jeg er glad for igjen å kunne kontrollere og styre de virksomhetene jeg har grunnlagt og bygget opp. Nå vil jeg selv ta ledelsen i selskapsgruppen, og jeg ser frem til et godt samarbeid med alle kolleger og samarbeidspartnere i bransjen. Vi tror på de grønne, bærekraftige og sirkulære løsningene som vi representerer gjennom utslippsfrie kjøretøyer og resirkulering av forurensede masser, skriver Tom Wilhelmsen på sin Facebook-side.

Powered by Labrador CMS