FRA 9 TIL 10 TONN: Hankook SmartControl AW02+ kan håndtere en belastning på fem tonn, noe som tillater kjøring med aksellast på ti tonn, i motsetning til tidligere ni tonn. Dette gjelder imidlertid spesifikt for dimensjonen 385/65R22.5.

Vinterdekk: Styredekk er oppgradert for å tåle 10 tonn aksellast

Ett av de mest populære vinterdekkene for lastebiler fra dekkprodusenten Hankook er blitt lansert i en ny versjon for vinteren, ifølge den norske distributøren av merket NDI Norge AS.

Publisert

Norske lastebilsjåfører og transportfirmaer kan se frem til en oppdatert versjon av styredekket for lastebiler, Hankook SmartControl AW02+, i den kommende vintersesongen. Dekket har blitt oppgradert for å tåle 10 tonns aksellast.

Hankooks vinterdekkserie SmartControl er utviklet for de kalde, nordiske vintrene.

– Den oppdaterte versjonen av Hankook SmartControl AW02+ kan håndtere en belastning på fem tonn, noe som tillater kjøring med aksellast på ti tonn, i motsetning til tidligere ni tonn. Dette gjelder imidlertid spesifikt for dimensjonen 385/65R22.5 sier produktansvarlig hos NDI Norge AS, Pål Klevstad Engeset. 

– På høyde med andre premiumdekk

Hankook SmartControl AW02+ er spesielt utviklet for de kalde, nordiske klimaene. Spesielle 3D-lameller og det såkalte SmartControl-dekkmønsteret, som Hankook er kjent for, skal sikre godt veigrep selv under tøffe forhold. 

– Hankooks SmartControl-serie er utviklet med topp moderne teknologi, og ytelsen står fullt på høyde med andre premiumdekk på markedet. Det er langt fra tilfeldig at det er et populært dekk i Norge, hvor våre kjøreforhold om vinteren stiller store krav til dekk, og hvor sikkerhet er høyt prioritert, sier Pål Klevstad Engeset.

Det oppdaterte Hankook SmartControl AW02+ dekket selges av NDI Norges lokale forhandlere. NDI Norge er en del av den nordiske konsernet NDI Group, som distribuerer dekk og felger i hele Norden.

Powered by Labrador CMS